Rabu, 12 Maret 2014

manfaat minyak zaitun dan cara pemakaiannya

manfaat minyak zaitun dan cara pemakaiannya Beneficiile de ulei de măsline este foarte bun pentru organism, deoarece putem folosi pentru a depăși problemele de sănătate, precum și pentru tratamentul de frumusete de sex feminin. Uleiul de măsline este rezultatulextract de fructe de măsline , care este mai bine cunoscut ca un potențiator de aromă înmeniul alimentar .

Pentru a obține cele mai complete beneficiile de ulei de măsline , sunt mai multe lucruri ar trebui să ia în considerare . Citat din okezone.com , este să acorde atenție la mai multe lucruri, inclusiv prospețime ulei de măsline . Din cauza uleiului care este prea mult timp nu vor beneficia la maxim . Tipul de măsline utilizate de asemenea, afectaeficacitateauleiul produs . In plus , uleiul de măsline se alege , de asemenea, îmbuteliată în sticle sau cutii de conserve , astfel încâtuleiul nu suferă oxidare și reducere a calității .

Iată câteva dintre beneficiile de ulei de măsline pentru sanatate si frumusete pe care le puteți obține :

Pentru a menține o inimă sănătoasă
Spre deosebire de petrol , în general , putem folosi ulei de măsline pentru a trata inima , deoarece conține grăsimi mononesaturate . Mononesaturate conținut de grăsimi care poate controla colesterolul rau si creste colesterolul bun , care poate reduce riscul de boli de inima .

De îngrijire a pielii
În afară de a fi utilizate pentru a păstra inima în scopul de a rămâne sănătoși , acesta poate fi utilizat ulei de măsline de îngrijire a pielii , în scopul de a rămâne aspect frumos și sănătos . Uleiul de masline poate să ne facă să arate mai tanara deoarece se poate lupta semnele de imbatranire prematura , a preveni deteriorarea celulelor din organism deoarece contine antioxidanti , poate hidrateaza si inmoaie pielea uscata , si nu au efecte secundare , deci este sigur de utilizat .

De îngrijire a părului
Ulei de măsline se utilizează pentru a trata parul de zi cu zi pentru a face parul moale , restabili umiditate și luciu de parul tau .

Pentru a ajuta la digestie ajutor
În cazul în care sistemul digestiv este adesea deranjat și non- curent , atunci puteți folosi ulei de masline pentru a depăși . Au fost multe persoane din diferite generații care folosesc ulei de măsline pentru a imbunatati functia digestiva .

Pentru a proteja de arsuri solare
Prin utilizarea ulei de masline poate fi o crema hidratanta , care poate ajuta la mentinerea pielea umeda si se vindeca de la expunerea la soare treptat .

Pentru a hidrata buzele
Puteți face balsam de buze -te natural , folosind ulei de masline . Puteți face acest lucru prin amestecarea de ulei de măsline cu ceară de albine este o ceara naturala produsa din stupi . Combinația dintre aceste două materiale pe care le pot face buzele umede și hidratat .

Pentru a scapa de celulele moarte ale pielii
Puteți amesteca ulei de masline cu sare sau zahăr pentru a pune în celulele moarte ale pielii , astfel încât noi celule ale pielii se pot dezvolta care menține pielea frumoasă și tonifiat .

Uleiul de masline este o substanță naturală , care este în condiții de siguranță , precum și beneficiile de fructe dragon este rezultatul naturii . Mult noroc !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar