Rabu, 19 Maret 2014

manfaat dan fungsi manggis

manfaat dan fungsi manggis Mangosteen meyve faydaları iyi sağlık her gün için hiç şüphe olmuştu . Tatlı bir tadı ve taze olan olguncilt üzerinde siyah renkli meyve . Sen meyve ek beslenme gibi günlük bir menü olarak yapabilirsiniz .

Mangosteen meyve yararları hemen hemen tüm parçalarıtohumların kadar ,mangosteen meyve , mangosten cilt kadar , alınabilir . Hiç merak mangosteen meyve veya meyve kraliçesi kraliçesi nitelendirdi.

 Nedenmangosteen meyvevücut için çok iyi geliyor? Bunun nedeni, bu tür kateşinler , polisakaritler, Quinones , stilben ve polifenoller gibi mangosteen meyve, bulunan beslenme miktarı .

Blog- mangosten- herbal.blogspot.com faydaları kote olarak , polisakkaritler ve Kinonlar anti-bakteriyel olarak bilinen , bu nedenle her yerde bakterilerdenvücudu koruyabilir ise , C vitamini beş katındanantioksidanlar içerdiği tespit kateşinler . Her ikisi de , aynı zamanda , koruyucu , bir kanser gibi bir işlevi vardır ve son stilbenler vücuda zarar çeşitli mantarların başlangıcını önlemek maddelerdir.

İşteyararları ve sağlık için mangosteen etkinliği bazıları şunlardır :

Erken yaşlanma önleyebilen
Mangosteen meyve bulunan doğal antioksidaniçeriğivücudun yaşlanma sürecini engelleyebilir. Mangosten antioksidan maddeler hepdoku çözecektir , bu yüzden genç bakacağız .

Bir anti-kanser olarak kullanılabilir
Mangosteen meyve bir anti - kanser olarak işlev görebilir xanthonları içerir . Mangosteen soyma özümangosteen soyma özü ek olarak , kanser hücresi büyümesini inhibe etmek için anti-proliferatif aynı zamanda kanser hücresi apoptozyok edici olduğu .

Dayanıklılık ve enerji artırabilir
Mangosteen meyve dayanıklılık korumak yardımcı olabilir proteinlerin ve karbonhidratlarınemilimi ve metabolizmasında önemli bir role sahip çıkıyor vücudumuz her zaman fit böylece .

Gözleri , cildi ve saçı besler
Mangosteen meyvederi, göz , diş , diş etleri ve sağlıklı saç yapmak yardımcı olabilir .

Vücuttaki kötü kolesterolü düşürebilir
Kötü kolesterol ya da LDL ( düşük yoğunluklu lipoprotein ) aşırıduvarı ve kan damarları üzerinde sopa olacak . Mangosten meyve tüketerekkötü kolesterolü düşürebilirmangosteen meyve maddeler iksantonlar çünkü .

Böbrek taşları önleyebilir
Bu hastalık çoğunlukla erkekleri etkiler . Böbrek taşları önlemek için önlenmesi için, her gün mangosteen meyve kadar 3 gram veya daha fazla tüketmek gerekir . Böylece biz böylece böbrek taşlarınınortaya çıkmasını engelleyecek , daha sık idrara çıkma yapabilirsiniz .

Diyabet bir tedavi olarak kullanılabilir
Mangosteen meyve , kan basıncı normale enerji geri ve aşırı kan şekeri azaltabilir bir madde içerir çünkü bu.

Mangosteen meyvetam yararları elde etmek için , bir günlük olarak tüketebilirsiniz . Doğrudan tüketilen veya taze meyve suyu içecek yapılabilir. Mangosteen meyve yanı sıra, aynı zamanda diğer meyvelere bir tamamlayıcısı olarak ejderha meyveyararları alabilirsiniz. İyi şanslar !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar