Minggu, 23 Maret 2014

benefits of drinking green tea for skin

benefits of drinking green tea for skin Eğer her gün bunu yapmak eğer alabilirsiniz yeşil çay içmenin pek çok faydaları vardır . Yeşil çay içme vücudunuza önemli etkiye sahip olduğunu kanıtlayan birçok çalışma olmuştur . Eğer tüketilen veya düzensiz tüketmek asla varsa , şimdi üzerinde yeşil çay içme başlayabilirsiniz. Aşağıda daha önce bilinen hiç bir zaman yeşil çayınfaydaları vardır .

Kanseri önleme
Yeşil çay içmeninyararlarından biri, kanseri önlemek için . Sadece meme , prostat , yemek borusu , akciğer , mesane , mide , pankreas ve kolon dahil , düzenli olarak yeşil çay içerek önlenebilir çeşitli kanser vardır . Kanser sebebiyle yeşil çayda bulunan kateşinler maddeye önlenebilir . Madde , kanserojen devre dışı hücre mutasyonunu önlemek yanı sıra vücudunuzdakioluşumunu ve tümörünbüyümesini azaltmak yapabiliyor . Bu yüzden , bu yeşil çay en az dört bardakanti-kanser yararları elde etmek için bir gün içmek tavsiye edilmektedir .

kalp Sağlığı
Ayrıca, kalp sağlığı olarak yeşil çay içmenin diğer faydaları alabilirsiniz . Yeşil çay tüketmek kalp hastalığı ve inme riskinin daha düşük olacağı anlamına gelir . Düzenli olarak her gün kadar yüzde 44 , kalp krizi riskini azalttığını içme yeşil çay en az bir fincan gösteren birçok araştırma olmuştur . Ederken, diğer çalışmalar da göstermiştir ki düşük kolesterol düzeyleri de düzenli olarak yeşil çay olabilir içme .

diğer Faydaları
Daha önce belirtildiği gibi , yeşil çay içmenin pek çok faydaları vardır . Yukarıda bahsedileniki faydaları gibi , romatoid artrit , düşük, yüksek kolesterol düzeyi önlenmesinde , kardiyovasküler hastalıkların önlenmesinde , enfeksiyon ve bozulmuş bağışıklık fonksiyonunu tedavi olarak sahip diğer faydaları vardır . Bu yararları elde etmek içinanahtarı, her gün düzenli olarak yeşil çay içmektir. Eğer 3-4 bardak her gün tüketmek unutmayın .

Ne Yeşil Çay Özel yapar ?
Sadece yukarıda bahsedilen türden yeşil çay içmeninfaydalarını öğrenmiş olabilir . Bu çeşitli faydaları ile, yeşil çay bu kadar özel kılan ne olduğunu merak edebilirsiniz . Aslında yeşil çay gizli örneğin , EGCG veya epigallokatekin gallat için , bu tür kateşin ve polifenoller gibi doğal maddeler de yer alır. EGCG kanser hücrelerinin mücadelede çok güçlü bir antioksidandır . Bu madde , sağlıklı dokuya zarar vermeden kanser hücrelerini öldürür . Ayrıca, kolesterol seviyesini düşürür ve kan pıhtılarının oluşumunu inhibe eder. Bu etkili uzmanlık ile , yeşil çay içmeninyararları elde etmek için içmek için tereddüt etmeyin .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar