Senin, 24 Maret 2014

manfaat fermentasi pepaya

manfaat fermentasi pepaya Prednosti papaje je dejansko mogoče uporabiti v svetu zdravja in lepote. Ne samo sadje , da bomo lahko izkoristile ugodnosti , ampak tudi zelo hranljiva papaja dobro za vaše zdravje in vsakdanjega življenja , od poveča apetit, izboljšuje prebavo, ki se uporablja kot masko za zdravljenje aken .

Zrela papaja sadje ima sladek okus toliko , kot je v razponu od otrok do odraslih . Medtem komladi papaja sadje običajno uporabljajo za kuhane zelenjave ali zelenjavni mešalne lodeh - premešajte .

 Papaja sadje je ponavadi posadili na dvorišču ali vrtu, tako da je enostavno za nas, da bi lahko našli teh kosov . Ampak, če ne boste imeli papaje obrat , lahkosadje kupili v trgovinah ali supermarketih v bližini. Najdemo v sadju in papaje koristi naslednje hranilne snovi , ki jih vsebuje .

Hranilno vsebino papaja sadje

    Energija ( kcal) : 46
    Beljakovine ( g ) : 0,5
    Ogljikovi hidrati ( g ) : 12,2
    Kalcij ( mg ) : 23
    Fosfor ( mg ) : 12.
    Železo ( mg ) : 1.7
    Vitamin A ( SI ) : 365
    Vitamin B1 ( mg ) : 0,04
    Vitamin C ( mg ) : 78.
    Voda ( g ) : 86,7

Papaya za koristi za zdravje :

    Papaya sadje je zelo dobro , da bi dieto , saj vsebuje nizke kalorij , ampak vsebuje visoke hranilne vrednosti .
    Papaya koža lahko pomaga celjenje ran na koži .
    Papaja sadje vsebuje protivnetno in proti raku
    Papaya plodovi se lahko uporablja kot razstrupljanja , ki odstranjujejo toksine iz telesa z uživanjem svežega sadja papaje rutinsko in redno .
    Če imate težave s prebavo in zaprtje , je mogoče premagati z uživanjem sadja papaje .
    Papaje sadje lahko povečajo vzdržljivost , ker ima visoko vsebnost vitamina .
    Papaja sadje lahko prepreči zvišanje ravni sladkorja v krvi za diabetike .

Koristi papaje za lepoto :

    Lahko pomaga zavirajo rast las in prhljaj sedanjosti tako, da jih uživajo redno .
    Papaja sadje lahko prepreči prezgodnje staranje . To je zato, ker vsebuje veliko elementov , ki lahko pomagajo v boju proti prostim radikalom , ki sovzrok prezgodnjega staranja .
    Lahko pobeli kožo, kako sprejeti papaje sadje , nato naribamo in dodamo nekaj kapljic limoninega soka . Združitev obeh sestavin , dokler meša in potem na telesu , ki ga želite beljeni .
    Lahko pomagajo odpraviti akne brazgotine . To je zato, kervsebina papain v papaje , ki jeencim , ki lahko zmanjšajo vnetje .

Lahko porabijo papaje sok je narejen neposredno ali po okusu . Poleg papaja , lahko poskusite tudi koristi zmaja sadja s tem, kako naj porabijo na dnevni osnovi , da bi dobili maksimalno uporabnost . Srečno!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar