Kamis, 13 Maret 2014

benefits of lemon balm essential oil

benefits of lemon balm essential oil Ви можете вже знайомі з лимонним Balma ; не було б нічого дивного , так як лимон Balma кожної рослини ви знайдете сад . Але це сад , здавалося б , рослина містить ефірну олію. Не тільки деякі звичайні та ефірне масло , лимон Balma дуже важливо спеціальна людина , один з найважливіших астрономічних .

Лимон Balma забезпечити один з найважливіших і дорого можна купити. Це дійсно дорого , тому важко провести . У той час як спеції і лимонний може бути легко скопійована з лимонною травою і цитрусових , що дешевше , лимон Balma ефірне масло безпосередньо від влади , щоб просвітити атмосферу.

Лимон Balma використовували препарат протягом тривалого часу в історії. Дослідження показують , заспокійливий засіб , антибактеріальними і антиоксидантними властивостями. Але не настільки , щоб використовувати лимонний Balma як наказано медицині , деяких традиційних овочів не тільки медицина магія медицини. Але ще багато людей , здоров'я і використовувати його можна випити чашечку чаю ​​, комах репелент , скло лимон Balma вина. Лимон Balma вино ? Про цього напою Піке Ви зацікавлені , ось рецепт для лимона Balma вина судді пива і вина і м нагород , Полін Пірс .

Лимон Balma пиво рецепт один галон поклоніння.

2 літра лимонного Balma
2 великих апельсинів ( сік і цедра )
1 фунт ізюму
1 лимон ( сік і цедра )
2 фунта цукру
1 столова ложка поживних речовин
1 столову ложку винної
1 столова ложка пектинової ферменту
Гервін або загального призначення винні дріжджі
Campden таблетки

Візьміть листя з ніжки , потрібно тільки дієту. Вимийте за допомогою холодної води. Дайте висохнути , а коли воно сухе і поклав його в якійсь коробці , переконайтеся , що ви використовуєте чисту ємність. Налийте киплячу воду в поле , чотири пінти буде близько достатньо. Додати Campden воду в суміш і починають перемішування . Коли ви закінчите перемішуванні вона закриває його і просто залишити його в спокої протягом сорока восьми годин.

Окрема лікер виробляється з листя . Як ви не будете мати потребу в них ви можете пролити листя . Поставте лікер в коробці стерилізованого , чому сподіваюся , що в ньому , і додати суміш апельсинів сік і лимонний сік в ньому. Потім покласти родзинки , пектинові кислоти , дріжджі і поживні речовини всередині. Залиште його у спокої , щоб пити процес бродіння , щоб закрити чотири дні. Пам'ятайте , його крита і розмішати його два рази на день. Після чотирьох днів , помістіть його у змісті скла , цукру і почати перемішування . Додати холодну воду не кип'ятять до відновлення майже повної , і крита герметичній пішла від нього , для процесу бродіння. Через три місяці , можна пити.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar