Selasa, 18 Februari 2014

obat jerawat yang dijual di apotek

obat jerawat yang dijual di apotek Het gezicht is schoon zonder acne . Maar in feite is er geen verschijning van acne littekens die honkbal maakt de maximale ! Maar de eerste kan worden gezien in het gezicht en interfereren met de prestaties . Hier is hoe je snel te ontdoen van acne littekens .

1 . ice cube
Wrijf ijsblokjes op de gebieden die acne littekens . Scrub 15 minuten en doe drie tot vier keer per dag . Ice heeft een kalmerend effect en helpt te overwinnen huid pad ontsteking en versnellen de genezing van acne .

2.Baking soda
Naast het werken aan de taart te maken , kan zuiveringszout ook te ontdoen van acne vlekken op het gezicht . Meng zuiveringszout in water tot een pasta en breng op de acne littekens . Wacht 10-15 minuten en spoel na met warm water .

rode 3.Bawang
Sjalotten potente verdrijven hardnekkige acne littekens . Rasp de ui en wrijf op acne littekens .

4 . Tea afval
Gooi gebruikte thee droesem je hebt gebruikt ! Thee droesem heeft nog steeds het voordeel van het verwijderen van acne littekens . Het is gemakkelijk, gewoon de pulp wrijven op de acne littekens .

5.Bengkuang
Jicama nuttig fleuren het gezicht en zich te ontdoen van acne littekens vlekken . Geraspte yam en plak op de acne littekens . Laat staan ​​gedurende 10-15 minuten afspoelen met schoon water door. Doe deze behandeling voordat u naar bed elke dag.

6 . komkommer
Naast huidontsteking kalmeren , komkommer ook het genezingsproces te versnellen . Schijfjes komkommer zet dan op de huid die acne littekens gedurende 20-30 minuten hebben .

7 . Eiwit en honing
Deze twee ingrediƫnten maken een krachtige glad en gespierd gezicht. Combineer eiwit en honing en toe te passen op de acne littekens te verwijderen .

Materiaal boven de natuurlijke loop , want het is zeer veilig en makkelijk te vinden in uw keuken . Good luck .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar