Jumat, 28 Februari 2014

manfaat lidah buaya untuk obat maag

manfaat lidah buaya untuk obat maag Υπάρχουν περισσότερα από 200 είδη φυτών αλόης , αλλά μόνο πέντε από τις οποίες έχουν οφέλη για την ομορφιά , η οποία Aloe Barbadensis Miller , Aloe perryi Baker , Aloe Ferox , αλόη arborescens και Aloe saponaria .

Τόσα πολλά οφέλη , ξέρεις .

χυμός
Κάθε μέρα , επιμελής μισό πίνοντας ένα φλιτζάνι χυμό αλόης βέρα για το δέρμα φαίνεται καθαρό και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος . Aloe vera μπορεί να εμπλουτίσει τα υλικά οικοδόμοι εφοδιασμού για την παραγωγή και τη βελτίωση της υγείας του δέρματος . Το δέρμα μας φυσικά επισκευή από τα ίδια σε κάθε 21 έως 28 ημέρες . Σχηματίζουν θρεπτικά συστατικά που περιέχονται aloe vera μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δέρμα μας από τις επιζήμιες για το δέρμα .

Μάσκες Προσώπου
Ph περιέχεται στην Αλόη Βέρα μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία στο δέρμα, ενώ τον καθαρισμό του δέρματος είναι χρωματισμένο . Επιμελής χρήση της αλόης βέρα φυσική μάσκα . Ετοιμάστε 1 κουταλιά της σούπας μάσκα λάσπης , 1 κουταλιά της σούπας χυμό αλόης , 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φουντουκιά , 1 σταγόνα Αιθέριο έλαιο του τεϊόδεντρου , 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας και 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας . Συνδυάστε όλα τα συστατικά , εφαρμόστε στο πρόσωπο και το αφήνουμε για ± 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό , στη συνέχεια, splash κρύο νερό . Rutinlah αυτή τη θεραπεία για 2 εβδομάδες .

Μάσκα μαλλιών
Aloe vera περιέχει πρωτεΐνες γλυκο πολύ καλό για τα μαλλιά και το καθιστούν πλούσιο και όμορφο . Το τέχνασμα , αφαιρέστε το φυτό αλόη βέρα και στη συνέχεια τρίψτε το κρέας στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά .

πληγωμένος δέρματος
Ψύξη επίδραση της aloe vera ζελέ μπορεί να είναι πρώτες βοήθειες , όταν υποφέρουν από εγκαύματα ή ζεματιστεί . Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πληγή του δέρματος που οφείλεται στην υπερβολική ήλιο. Απλά επικολλήστε τη σάρκα της αλόης βέρα για την τραυματισμένη περιοχή . Το κρύο που παράγεται από αλόη βέρα θα βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar