Jumat, 21 Februari 2014

Obat Jerawat No 1 di Toko Online Indonesia

Obat Jerawat No 1 di Toko Online Indonesia Akne ei vain aiheuttaaongelmia , kun hän tapaakasvojen ihon alueella , mutta myös sen jälkeen se on mennyt . Akne voi jättää tahroja , jotka häiritsevät .

Mukaan kauneus asiantuntija Nikos Narkissos , ei väliä kuinka monta voiteet ja akne lääkitys käytät , josongelman ydin ei ole ratkennut sittenakne jatkaa uudelleen näkyviin .

Tässä muutamia ehdotuksia , että hän antoi päästä eroon akne arvet viatkasvot.

Käytä täsmähoitoihin
Paras tapa estää akne akne arvet on parhaillaanparanemisprosessia . Valitse oikea lääke, joka on suunnattualueen akne . Tuotteet, jotka sisältävät AHAs ja glykolihapon ja C-vitamiini on hyvin tehokas vähentämään arpikudoksen muodostuminen on arpi .

Vältä purista
Vaikka se ei odota päästä eroon akne , mutta välttää puristamalla näppylöitä . Anna tyhjennetyn avulla akne lääkitys akne . Tapana koskettaa akne , puhumattakaan purista vain pahentaakunnossa ja tehdä akne arvet tullut rosopintainen .

Suojaa auringolta
Altistuminen UV- valo akne arvet voi tehdäalue,tummempi ja selvästi näkyvissä .

voittaa hyperpigmentaatio
Käyttää tuotetta, joka on tarkoitus puuttuasyihin hyperpigmentaatio epätasainen ihonväri . Nämä tuotteet ovat yleensä ihon vaalentamiseen tuotteita .

Älä käytä liikaa pensaikkoa
Arpia tapahtuu, kun käytäthangata liian usein . Rehuviljan käytetään päästä eroon Mustapäiden ja pimples vain ärsyttääaiheuttaa arpia .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar