Selasa, 04 Februari 2014

cara menurunkan berat badan 7 kg dalam 1 bulan

cara menurunkan berat badan 7 kg dalam 1 bulan iruzturs programma, kas tika ieviesta ar slaveno Indonēzijas Mentalist , Deddy Corbuzier . OKT uzturs var zaudēt svaru līdz četrām mārciņas nedēļā . Kā ?

Deddy paskaidroja , badošanās uzturu tieši to pašu OKT . Atšķirība nav OKT , betatlīdzība badošanās svara zudums programmas . 36 gadus vecais vīrs teica, ka OKT būs samazināt flab , un jūs varat zaudēt svaru ātri . Viņš arī nodrošina, ka OKT var veikt līdz pat 5 kg svaru uz leju , ja Jums ir aptaukošanās .

"Ar OKT mēnesi vismaz 5 līdz 6 kg zaudēts. Faktu ,nedēļā var zaudēt 4 kg , tieša ietekme , " sacīja Deddy runājot ar wolipop angārā , Jewel South Jakarta , otrdiena ( 27/08/2013 ) .

Lai iegūtu šos rezultātus , jums ir nepieciešams to darīt pakāpeniski vai sekot " ēd logu ", kā rakstīts viņa grāmatā Deddy . Ēšana irlaika logs , jūs varat ēst pārtiku . Uzturs OKT ir četri līmeņi , badošanās 16 stundas , 18 stundas , 20 stundas, līdz beidzot tikai vienu dienu.

Jūs varat sākt ar16 stundu ātrās vai vajadzētu ēst tikai 8 stundas dienā . Atšķirībā no Ramadāna gavēņa badošanās OKT joprojām ir atļauts dzert ūdeni , bet ne ar pienu vai citiem saldajiem dzērieniem . Jūs varat arī norādīt savu laiku, lai sāktu OKT , bet izvairīties brokastis. Vismaz 3 stundas pēc pamošanās jaunā ēšanas pārtiku .

Varbūt, jauzturs parasti ir ēst balto rīsu vai cepta pārtika , konkrēti OCD brīvu ēšanas neko. Jūs arī nav nepieciešams mainīt uzturu , kad dieting OKT . Jūs varat ēst jebko , tai skaitā treknu produktu pēc garšas . Tomēr , Deddy ieteicams mantkārīgs .

" Es saku , ka ēst, ko jūs parasti ēd . Tātad, ja jūs parasti ēd rīsus RAMES jo OKT , jūs ēst junk food . Nekad vēl traks . Parasti ēst junk pārtikas, ja jā , lūdzu, ēst junk pārtiku . Līdz ar to nav mainīt diētu , "sacīja Emcee Black- White Trans 7 .

Pēc tam, kad jums izdodas izdarīt 16 stundas badošanās nedēļā , jūsu ķermenis būs jāpielāgojas . Pievienot līmeni , ēdot tikai 6 stundasdienā . Tātad jūs gavēja 18 stundām . To dara vienu nedēļu . Pēc tam trešajā nedēļā, jūs varat palielināt gavēni 20 stundas , kas nozīmē ēst tikai 4 stundas dienā .

Pēc tam , mēģiniet ceturtajā nedēļā 24 stundas diennaktī ātrās reizi nedēļā . Piemēram , ja jūs ēst plkst.10 Pirmdiena, tikai ēst nākamo maltīti otrdien , tajā pašā laikā . Jūs varat kombinēt to ar ātru 24 stundu badošanās OKT kuri ēda tikai četras stundas . Saskaņā ar 36 gadus vecs vīrietis , OKT ir ļoti noderīga, apdares flab . Pēctauku apdari , jūsu svars būs stabils un bez regresa .

" Lai es varētu iet uz augšu un uz leju ( svars ), piemēram, no 80 kg līdz 70 kg , atkal pieaugot līdz 75 kg , bet 70-75 mans tauku uz leju 4 % . Tauku daudzumu I laikā ir lietojuši 22 % no pašreizējā 8,4% gandrīz 3 mēnešus. sver 72 £ tagad, " viņš teica vēlāk .

Deddy arī ierosināja , iesācējiem, kuri ir jauni, OKT , mēģināt sākt ēst pie 12 līdz 7 vakarā . 12 stundas irlabākais laiks, lai ēst maltītes . Vai konsekventi , ja jūs vēlaties , lai iegūtu maksimālu rezultātu .

" Es iesaku jaunu ēšanas pēc pulksten 12 . Brokastis vienkārši pievienot insulīnu , kas padara Jūs miegainu . Mēģiniet pie 12 pret 7. Es garantēju 100 % no sava svara noteikti nedēļā , ja Jums ir aptaukošanās . Ja nav aptaukošanās varētu būt 4 kg kritumus . Es apliecinu jums , " piebilstautors e-grāmatu " OKT " to.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar