Kamis, 01 Mei 2014

benefits of almond oil and lemon for face

benefits of almond oil and lemon for face У ароматерапији етерично уље лимуна има широк спектар изузетне употребљивости . Лимун призива слике свежине и чистоће и сунца и лимунаду .

Истраживање спроведено од стране Јеан Валнет , МД, је показала да су етерична уља испаравају Лемо да се убије менингококне бактерије ( менингокока ) за 15 минута , тифуса бактерија у један сат , Стапхилоцоццус ауреус у два сата , а клице које изазивају упалу плућа ( пнеумонија ) у року од три сата .

Чакраствор 0,2 % етарског уља лимуна може убити бактерије дифтерије за 20 минута и искључите ТБ бактерије . Овај антисептичка својства ће трајати двадесет дана . Ова особина је склон да уништи бактерије у ваздуху у просторији у болници , чекаоницама , и школе. То је посебно ефикасан да неутралише непријатне мирисе на телу пацијента који пати од рака .

Етерична уља су Етарско уље лимуна са високим вибрацијама , упоредиве са пискавим звиждука . Сандаловина дрвеће , у поређењу , зуји као пчела која муцање . Етерична уља са високим вибрацијама охрабрујући, поготово за некога ко може да се осећају психолошки келелахам .

Лимун даје осећај топлине и забаве за интелектуално . Иако ово етерично уље лимуна и физички и психички , ово уље подстиче многе мисли , побољшати концентрацију и способност да памти .

Мозак истраживања везана за ефекте парфема нашао даетарско уље лимуна омогућити нарочито хипокампус . Универзитетски истраживачи у Јапану открили да одређене ароме у канцеларији окружењу који се шири драматично побољшана ментална прецизност и концентрацију .

Етерична уља од лимуна ширења производи 54 одсто мање грешака . Кадамирис дифузне током тестирања , процена повећава за 50 одсто . У другој студији лимуна етарског уља показала да ове супстанце имају антидепресива ефекте.

Мие Универзитет студија у 1995 открили да побољша имунитет цитрус мириси , изазивају опуштање , а смањен депресију . Етерично уље лимуна јеимуни стимуланс . Ова супстанца повећава белих крвних зрнаца , побољшава микроциркулацију и антисептик супстанце .

Лимун Етерично уље се састоји од 68 одсто д -лимонен , моћан антиоксидант . Лимун има ОРАЦ (Окиген Радицал апсорпциони капацитет / Кисеоник радикалне апсорпциони капацитет ) је око 6619 ( ТЕ / Л) . Јединица ТЕ / Л се изражава као микромола Тролок по литру . Д - лимонен широко студирао по својој способности да борбу против раст тумора у више од 50 клиничким студијама benefits of lemon salt water.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar