Senin, 28 April 2014

cara mengecilkan perut dan menahan berat badan setelah melahirkan

cara mengecilkan perut dan menahan berat badan setelah melahirkan Како да се смањују стомак после порођаја можете да урадите са разматрањем неких од ствари , од којих је једназдравствено стање . Наравно након рођења више од 80 одсто жена жели да добије танак тела идеал као и раније . Дакле,велико питање је како да се пронађе начин вежбања који одмах након порођаја. Цан стомак танак идеал назад ? Погледајте пуну преглед испод .

После девет месеци трудноће , наравно , многи су почели да се акумулирају масти у стомак , руку и образ . Како преносе из дуниафитнес.цом ,материца ће се затворити и вратити на своју првобитну величину у око 6 недеља , док лигаменти тела ће се вратити на нормалну дужину и еластичност око 3-6 месеци . Али није тако са јарингат мишића , потребна вежба и нове рутине бити у стању да врати снагу , густину и функционалност ових мишића .

Када јеправо време за почетак тренинга ?
Да бисте могли да почнете тренинг прво треба да се консултује са својим лекаром како би се осигурало здравље и остварују оно што је исправно . Немојте у журби да добијетанак стомак је опасан за здравље . Поготово ако извршите царским резом . Најважнија ствар после порођаја је процес опоравка тела . Акодоктор каже да је то у реду онда можете да урадите светло вежбе . Ако не , требало би да се фокусирају на опоравку тела , јер то зависи од физичког стања сваког појединца .

4 Фрее Гет Идеалан облика тела после порођаја
Држите дијету
Наравно да је потребно више хранљивих материја након рођења . Основни хранљиве материје које су потребне телу да се поврати од регенеришу ћелије и ткива су оштећена укључују протеине , гвожђе и витамин Ц. Потрошња поврћа и воћа су богате влакнима и избегавати пржена храна , масти и калорија висока .

Не журите у теретану
Стретцхи тело након порођаја јеприродна ствар због повећања обима тела од око 15 одсто . Најприкладнији корак јеопоравак тела , јер је тело минималан опоравак може да изазове здравствене проблеме .

Одредите разуман циљ
Не журите желе драстичне резултате , а камоли желе да изгубе 20кг у року од месец дана . Штавише , да схватите да сте на строгој дијети , то је веома опасно . Зато сада имате бебу да се доји и прехрамбене потребе су испуњени . Ако сте на строгој дијети онда сте у опасности од хранљивих недостатака , као и вашу бебу . Немојмо поставио циљ претерано .

Изаберите одговарајуће вежбе
Да спали калорија не мора да обавља одређене активности управо лазинг у кревету . Али то не значи да за напорне тренинге . То можете да урадите лаке вежбе , али и даље моћи да поврати свој облик тела као и раније , као што су ходање около са гурањем бебу око куће . Шетња јеактивност која је лако и светло , али можете сагорети више калорија . Поред ходања и циркулацију крви и може задржати своје тело у форму након порођаја .

Како да изгубите на тежини , посебно стомак скупити Сигурне може да обезбеди удобност и одржавање здравог тела , како би се остане у доброј форми . Срећно ! cara menurunkan berat badan tanpa olahraga

Tidak ada komentar:

Posting Komentar