Jumat, 31 Januari 2014

kegunaan daun sirih pada jerawat

kegunaan daun sirih pada jerawat Greentea zelený čaj alebo možno viac široko známy ako prísada do potravín a nápojov . Ale tentoraz to prírodná látka používa ako špeciálny čistiaci vzorca ženskej oblasti .

" Greentea je antioxidant , ktorý chráni bunky tela pred poškodením . Spóry sú obvykle urýchľuje proces starnutia , takže sme sa inovovať vysávače priniesť ženský priestor , pretože pošvovej hygiena je dôležitá , " povedal viceprezident Consumer Healthcare a Wellnes PT . Combiphar , Weitarsa ​​Hendarto .

Prezident riaditeľ PT . Combiphar , Michael Wanandi greentea pridaním prírodných ingrediencií nielen obsahujú antioxidanty , ale aj antibakteriálne , protizápalové a hypoalergénny .

" Greentea si zaslúži veľa . Zabiť baktérie , protizápalové , aby sa mohol uzdraviť a omladiť kožné tkanivá sú poškodené alebo zranenia , a tam je jemné zloženie , ktoré nespôsobuje alergie , " dodal Michael .

Tento ženský čistiace prostriedky plocha má dve varianty , ktoré môžu byť šité na mieru potrebám žien . " My ako modernej starostlivosti o zdravie spoločnosti sa osobitné zdravotné potreby žien predstavuje jedinečný čistiaci vzorec , ktorý varianty s manjakani greentea zeleného čaju a betel lístia , " povedal .

To je tiež hovoril , špecialista Lekári Pôrodníctvo a gynekológia Nemocnice Siloe , dr . Dara Ardiansjah Sjahruddin , SPOGA , Kes . Ako žena , slečna v hygiena je veľmi dôležitá . Nielen betel listy , greentea môže byť tiež použitý na pomoc hygieny minúť V.

" Aj keď miesto je skrytý a nemôže vidieť ostatní ľudia majú ešte byť udržiavané v čistote . Sa obával , že škodlivé baktérie môžu poškodiť zdravie ženstva . Greentea , ktorý je ako antioxidanty ( vysoké polyfenoly ) , ktoré je možné omladiť pokožku a spomaliť proces starnutia buniek

Tidak ada komentar:

Posting Komentar