Rabu, 18 Desember 2013

manfaat buah naga utk kesehatan

manfaat buah naga utk kesehatan vbchiar dacă planta este acum ușor de găsit , namuk nu mulți oameni care înțeleg în profunzime proprietățile ascunse în spatele fructe dragon .

Forma este diferit de alte fructe , astfel evidenția caracteristicile pe deplin de beneficiile acestui fruct . Pe parcursul dezvoltarii sale , prezența de fructe dragon , de asemenea, de multe ori incizate varietate de alte roluri .

Societatea antică chineză consideră dragon de fructe este mai mult decât doar de fructe cu o varietate de beneficii . Fructe cu pielea care seamănă cu o mare cântare șarpe este de multe ori un companion de două statui pe altar ofertele de masă . Fiecare festivitățile de Anul Nou Lunar acest fruct este , de asemenea, prezentate , și a devenit unul dintre prezentării necesar , deoarece se crede că pentru a aduce noroc .

Cu toate acestea, în nativ Mexic , fructe dragon lui , care este considerat un ochi . Numai atunci când a adus în Vietnam , plante de fructe dragon a început să fie cultivat pe scară largă înainte de final evoluează în țară sud-estul Asiei .

În Vietnam dragon de fructe este adesea numit Thanh lung sau dragon inteligent în timp ce chinezii numesc Feuy lung Kwa . În zonele din Mexic , fructe dragon vine cu titlul Pitahaya .

Dragon de fructe în sine are o culoare a pielii lumină , pielea nu este buna , dar acoperit cu solzi care arătau ca un șarpe mare sau dragon . Conținutul de fructe este de culoare albă , roșie sau violet , cu o stropire de semințe negre . Textura ca dulce gust busuioc cum ar fi fructele kiwi .

Agenția de Cercetare Agricolă din Republica Indonezia, a declarat că de fructe dragon poate reduce nivelul colesterolului , echilibru de zahar din sange , functia renala si intareste oasele , și îmbunătățește modul de funcționare a creierului . Substanțele fitochimice din aceste fructe poate reduce riscul de cancer .

Dragon fructe este , de asemenea, foarte bun pentru sistemul circulator . Fructul este foarte eficient în reducerea stresului emoțional și neutraliza toxinele din sânge . Dragon de fructe conține apă de 80 la suta , vitamina C , fibre , calciu , fier , fosfor și sunt utile pentru depășirea hipertensiune arterială .

Conținutul precum și fructe dragon ajuns la 0.7 la 0.9 grame în fiecare gram este , de asemenea, foarte util în sistemul digestiv și scade nivelul de colesterol . Dacă doriți , pentru a evita diferite boli , nu există nici un rău dacă mănânci un fruct dragon de acum

Tidak ada komentar:

Posting Komentar